m install
petlinii
nello construct

Perioadă de oferte la Solaris Shopping Park

zamblau eugen
floris

În această perioadă, magazinele din cadrul Solaris Shopping Park îşi întâmpină clienţii cu promoţii de până la -50%! Astfel, parchetul celor de la Piritex este mai ieftin cu 25-32%. Magazinul de îmbrăcăminte House of Art practică reduceri de până la 50%, în timp ce biblioteca Andy II de la Kalenda şi-a redus preţul de la 890 lei, la 590 lei.

Nici magazinul de îmbrăcăminte Sprider nu face excepţie. Promoţiile ajung la reduceri de până la 40%. Tot în această perioadă, un IPod de 8 giga poate fi cumpărat cu 579 lei de la Tehnomarket, o maşină de spălat Whirpool cu 969 lei, un pachet uscător de păr + placă de îndreptat Philips la 179 lei sau un LCD Sony de 102 cm la 2999 lei. "În perioada sărbătorilor de iarnă te întâmpinăm cu surprize şi oferte speciale. Nu ezita să ne treci pragul", anunţă şi cei de la Restaurantul Caro, din incinta parcului comercial Solaris.

 

Vă reamintim că toţi clienţii magazinelor de la Solaris, care achiziţionează produse în valoare de cel puţin 20 de lei, vor participa la o tombolă la care premiul cel mai mare este "cumpărături în valoare de 700 de lei, de Crăciun". Detalii AICI.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: