m install
petlinii
nello construct

Cod Galben de ninsoare

zamblau eugen
floris

Meteorologii au emis o avertizare cod galben, pentru că de astăzi şi până joi la prânz, va ninge în majoritatea zonelor ţării, iar la munte va fi viscol. Va ninge în toate regiunile, urmând ca treptat să se depună strat de zăpadă în cea mai mare parte a ţării, iar vremea va lua aspect de iarnă.

 

 

La munte, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 20-25 de litri pe metrul pătrat, iar vântul va sufla cu putere, viscolind şi troienind zăpada. Avertizarea vizează aproape toată suprafaţa României, excepţie făcând vestul ţării şi nordul extrem al Moldovei.

 

Primul ministru cere lămuriri…

 

Emil Boc a solicitat administraţiilor locale detalii cu privire la pregătirea acestora pentru perioada de iarnă, iar celebrul „ne-a luat pe nepregătiţi” nu este admis ca o scuză!

 

Boc a cerut prefecţilor şi reprezentanţilor Direcţiilor Regionale pentru Drumuri şi Poduri să fie pregătiţi pentru soluţionarea problemelor provocate de ninsori, astfel încât populaţia să nu resimtă efectele situaţiei meteorologice.  În cadrul unei videoconferinţe, primul ministru a făcut un apel la competenţă ….” În aceste zile vă daţi primul examen în competenţă, în ceea ce priveşte gestionarea problemelor de iarnă. Unii dintre dumneavoastră aţi mai avut această experienţă, alţii veţi întra de mâine în focul încrucişat.(…) Vreau soluţii şi pragmatism, astfel încât efectul acestor ninsori să fie minim pentru populaţie. Nu vreau să aud scuze că zăpada ne-a prins nepregătiţi, altfel veţi răspunde cu funcţia pe care o aveţi”, a avertizat şeful Executivului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: