m install
petlinii
nello construct

Circulaţie oprită timp de două ore pe A3

zamblau eugen
floris

Iată că inevitabilul s-a produs! De ce le-a fost frică celor de la rutieră, nu s-a scăpat…respectiv accidentele ruriere de pe porţiunea de autostradă nou înfiinţată dintre Turda şi Gilău.  În cursul zilei de ieri, două TIR-uri s-au izbit frontal după ce unul dintre ele a derapat.

 

 

Este vorba despre un bărbat de 34 ani, din judeţul Bihor, care în timp ce conducea un autotren (TIR) cu semiremorcă pe breteaua de legătură între autostrada A3 şi DN 1 – E 60, pe direcţia Turda – Gilău, nu a adaptat viteza la un carosabil umed, iar într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Conducătorul autotrenului a pătruns pe sensul opus peste marcajul longitudinal simplu continuu şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autotren care tracta o semiremorcă, fiind condus regulamentar de un bărbat de 28 ani, cu domiciliul în municipiul Sfântu Gheorghe care în urma coliziunii a fost rănit uşor. În urma accidentului circulaţia pe breteaua de legătură între autostrada A3 şi DN 1 – E 60 a fost blocată timp de aproape două ore.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: