m install
petlinii
nello construct

Vremea caldă pune în pericol zăpada de la Băişoara

floris

Iubitorii sporturilor de iarnă care şi-au făcut rezervări de Crăciun şi Revelion în staţiunea situată în Muntele Băişorii ar putea să nu beneficieze de zăpada atât de necesară schiatului, pe motiv că vremea se încălzeşte simţitor, depăşind cu mult normalul termic al perioadei. În plus se anunţă ploi pentru următoarele zile, motiv pentru care stratul de zăpadă se va diminua treptat.

 

 

Mai exact, astăzi în Ziua de Ajun, cerul va fi variabil dat temperaturile trec la valori pozitive, 3-4 grade C. Mâine în prima zi de Crăciun specialiştii prognozează o vreme închisă, cu cer noros şi ploi pe arii extinse. Temperaturile nu vor coborî sub 0 grade, cele maxime situându-se între 6 şi 9 grade, iar cele minime între 2 şi 5 grade. Sâmbătă, 26 decembrie, vremea se va răci uşor, iar în cursul zilei vor cădea precipitaţii mixte – ninsoare şi ploaie – . Minimele vor fi cuprinse între -4 şi -1 grad.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda