m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Sensul unic care ocolește centrul Turzii, cu sens spre Cluj Napoca, subiect de controversă națională! (VIDEO)

floris

Sensul unic de pe străzile Andrei Șaguna, Gheorghe Lazăr și Axente Sever, care asigură ocolirea centrului Turzii, pentru cei care vin dinspre Piața 1 Decembrie 1918, cu sensul spre Cluj Napoca sau Salina Turda, a devenit subiect de controversă națională, după ce un șofer a postat un filmuleț pe TraficTube.

”Dupa sensul unic model 2014 – varianta Cluj (cu exceptii) va prezint si varianta Turda, fara indicatoare de sens unic. Sau cel putin eu n-am vazut nici unul. Aici e traseul pe Google Maps, comentează șoferul care a filmat traseul din Turda.

Pe de altă parte, un alt aspect sesizat în înregistrarea postată în 31 decembrie 2014, este faptul că la ieșirea de pe strada Axente Sever, spre sensul giratoriu, indicatorul de semnalizare a sensului giratoriu este întors, fără ca cineva să sesizeze acest lucru până acum! ”Conform Street View, indicatorul rotund din dreapta de la finalul clipului e un sens giratoriu intors”, a mai punctat șoferul.

Ce părere ai? Trebuia montat sau nu indicator de sens unic, în condițiile în care la intersecția cu Piața (Strada) Republicii, există un indicator de interzis pe sensul spre centru (care e sens unic înspre Micro), obligând șoferul s-o ia la dreapta, pe strada Andrei Șaguna, folosindu-se de oricare dintre cele două sensuri de mers în aceeași direcție, iar la intrarea pe Andrei Șaguna și Axente Sever, în sens invers, sunt montate indicatoare cu accesul interzis?

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din massmedia locală!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: