Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Atenție! Radarul mobil face ravagii pe Autostrada Transilvania!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

La această oră, pe autostrada care leagă Câmpia Turzii de Gilău (Autostrada Transilvania) circulă un radar mobil! Este vorba despre un autoturism VW cu numărul CJ 18 RBO, care ”vânează” din mers șoferii care circulă cu viteza peste limita legală.

 

Un cititor al TurdaNews a sesizat acest lucru, menționând că în fața lui a fost ”vânat” șoferul unui autoturism cu numere de Alba (AB 05 RUN) care a trecut în viteză și care a fost urmărit imedfiat de către echipajul de Poliție cu radarul mobil, fiind oprit apoi în trafic.

”Am văzut un radar mobil, pe un VW Passat berlină, cu numărul CJ 18 RBO. A vânat în trafic un șofer din Alba, care circula cu viteză mare, cred că avea spre 200 km/h. Mașina-radar s-a luat după el, în momentul în care șoferul din Alba ne-a depășit. Până atunci, mașina-radar circula normal, aproape de limita de viteză, pe banda 1, în sensul spre Cluj”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...