Live Video
 

Știrea Cititorului: Asfaltare cu punga la Câmpia Turzii! (VIDEO)

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare Facebook a făcut furori în Câmpia Turzii. Practic, în imagini se vedea o echipă de intervenție în zona de sub pasajul de cale ferată (strada Laminoriștilor), care a pus o ”plombă” de asfalt adus cu punga!

 

În timp ce unele persoane au criticat intervenția care era departe de a fi una profesionistă, distrându-se pe seama situației întâlnite în anul 2018, în care muncitorii vin cu plasa de asfalt pentru a astupa o groapă, alții au menționat că probabil este vorba despre mixtură stocabilă, adică un fel de asfalt rece, care se folosește în sezonul de iarnă, pentru a ”plomba”/repara unele gropi, de urgență.

Oficialii de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA nu au avut nici o reacție publică până în acest moment, respectiv să ofere amănunte privind modul în care au intervenit acei muncitori.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 24 ianuarie, ora 17.00:

Handbal, amical. Potaissa Turda- CSM Oradea.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...

Ultimele articole: