m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: La Materna nu se pot încasa taxele și impozitele, pentru că nu există… internet! ”Sunteți de râsul curcilor!”, transmite un turdean!

floris

Un turdean acuză administrația locală din Turda, pe motiv că punctul de lucru de la Materna, unde se încasau taxe și impozite, nu mai poate face aceste încasări, pe motiv că… nu are internet! ”Sunteți de râsul curcilor”, transmite turdeanul, indignat.

 

”In micro 3, langa filiala CEC, la Materna, exista un punct de colectare a impozitelor si taxelor pe cladiri, garaje, apartamente, etc, punct deschis cu ani in urma de catre Primaria Turda. De catva timp acest sediu este inchis pe motiv ca nu este internet. Domnule primar Cristian Matei, sunteti de rasul curcilor, sincer va spun!

Nu aveti la vreme bani sa platiti internetul sau sa faceti reparatiile necesare de a functiona semnalul de internet? Platiti aceste facilitati, din banii vostri sau din banii publici, ai nostri, cetateni ce doresc sa va plateasca taxele si impozitele la timp si datorita comoditatii si insolentei voastre,a celor din primarie, preferati sa puneti mii de oameni batrani si bolnavi, pe drumuri, pana-n primarie, sa-si dea coate si genunchi la ghiseiele de la fisc, ca sa-si plateasca impozitele si taxele la timp.

Pe semne nu aveti nevoie de bani la bugetul local si de acea va permiteti sa tineti acest sediu din micro 3 (unicul pe zona, la mii de locuitori, in tot Oprisaniul) .

Va bateti joc de mii de oameni, domnule primar Cristian Matei, asta faceti!

Puneti mii de oameni, bolnavi si batrani, pe drumuri, pana la primarie si acolo ii obligati sa stea la cozi interminabile, ore in sir si pentru ce?

Sa va plateasca voua taxele si impozitele, sa puteti sa va faceti salariile voastre nesimtite din banii nostri, banii publici. Rusine sa va fie!

Nici ca sa faceti conditii mai umane pentru contribuabili, chiar si atunci cand sunteti interesati sa va adunati bugetul orasului, nu puteti face? Chiar asa de neputinciosi ati ajuns sau e din simpla comoditate a subalternilor dumneavoastra din primarie?”, este mesajul transmis de Dorel Mihășan.

”Interesant, eu astazi 23.01 2018 ora12.03 am platit impozitul la aceasta caserie”, a comentat un alt turdean, Ionel Bercea, pe Facebook.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: