Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Ups, avem cititori vigilenți! Mașina Poliției Locale fotografiată așa cum nu trebuie!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

O mașină a Poliției Locale Turda a fost surprinsă parcând perpendicular pe două locuri de parcare. ”Dacă alți șoferi ar fi făcut asta, s-ar fi luat de ei”, spune indignat un cititor. Tu ce părere ai?!

 

”Poză efectuată pe strada Tineretului (vis-a-vis de Pizza Planet) în Turda (zona micro 2), unde parcările sunt la 45° dar Poliția Locală a preferat să parcheze paralel cu trotuarul. Dacă noi (alți șoferi) am fi făcut asta, s-ar fi luat de noi domnii polițiști.”, ne-a transmis cititorul nostru.

UPDATE:

O altă cititoare ne-a transmis o fotografie, de această dată cu un echipaj al Poliției naționale, care a lăsat autoturismul staționat în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Libertății cu Dr. Ioan Rațiu, într-o zonă în care staționarea este interzisă.

”Ei pot și noi nu! Este interzisă parcarea acolo, se știe! Am dreptate? Eu am primit 3 amenzi, pe ei cine-i amendează?! Nici măcar avariile nu le aveau puse! Erau chiar lângă farmacia Galateea”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...