Live Video
 

Mâine, la Muntele Băişorii, se dă startul la cel mai provocator concurs de ATV-uri din Europa (vezi imagini video de pe traseu!)

Competiţia va avea loc în apropiere de Muntele Băişorii începând cu 25 aprilie 2012. Miercuri se dă startul la cel mai provocator concurs de ATV-uri din Europa, Vânează-lupul. 

Traseele au fost deja stabilite, iar piloţii se antrenează şi îşi turează motoarele înainte de a se înfrunta direct pe traseele montane. Acţiunea are loc în împrejurimile staţiunii Muntele Băişorii, unde pantele, ravenele înguste, bolovanii şi apa îi vor diferenţia pe cei mai buni piloţi de restul concurenţilor, informează organizatorii acestei competiţii printr-un comunicat de presă.

"VÂNEAZĂ-LUPUL există din bucurie pentru natura sălbatică, pentru condus sălbatic peste dealuri şi câmpii, pentru combinaţia dintre tehnică, viteză şi adrenalină. Roţile noastre sunt cele patru labe ale lupului, care aleargă sprinten şi rapid în haită sau singur prin păduri, făcând senzaţie, pentru a dispărea din nou în văgăunile singuratice" mai precizează organizatorii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 21 februarie, ora 15.30:

Fotbal, meci amical. Sticla Arieșul Turda - Metalurgistul Cugir.

Joi, 22 februarie, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. HC Vaslui - Potaissa Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...