marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Populare cu peşte în zona piscicolă LA TREI LACURI din Câmpia Turzii! Patru tone de peşte vor ajunge în lacuri, aşteptându-i pe pescari! (galerie foto, video)

zamblau eugen

În cursul acestei dimineţi a sosit primul transport de peşti, care au fost introduşi în unul din lacurile din zona piscicolă "La Trei Lacuri" din Câmpia Turzii, administrată de SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, după ce lacurile au intrat în proprietatea administraţiei locale.

Este vorba de bucăţi de crap, de circa 1,5-2 kilograme. Primul transport a avut puţin peste 300 de kilograme de peşte, un alt transport, de circa 700 de kilograme, va sosi mai spre seară. În total, e vorba de circa 4 tone de peşte, cu care se vor popula două din cele trei lacuri existente.

Viceprimarul Dorin Lojigan a declarat că până în data de 13 iulie 2013 activitatea de pescuit va fi sistată, urmând ca după această dată să se deschidă sezonul la pescuitul sportiv.

Conform directorului SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Dumitru Drăghici, va exista un Regulament de pescuit pe lacuri. "Este cam acelaşi regulament ca şi la alte bălţi", a spus viceprimarul Dorin Lojigan.

Limita maximă este de 3 kilograme. Peştii peste 3 kilograme nu vor fi reţinuţi, acestora dându-li-se drumul din nou în lac. Limita maximă de peşte pe zi este de 3 kilograme. Taxa zilnică este de 40 lei/zi. În cazul în care se doreşte o activitate pe mai multe zile, există reduceri.

O galerie foto de la acţiunea de azi puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook, dând click AICI.

Un videoreportaj realizat în cursul dimineţi, în zona "La Trei Lacuri", puteţi vedea mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2