Live Video
 

Belişul găzduieşte cea de-a cincea ediţie a taberei dedicate voluntarilor Crucii Roşii

voluntari crucea rosie

Voluntari ai Crucii Roşii din România vor efectua un stagiu de pregătire în satul Beliş din judeţul Cluj, între 28 iulie şi 4 august, pentru a deprinde tehnicile de salvare a vieţilor omeneşti în zone montane greu accesibile şi pe cele de supravieţuire, modul de căutare a răniţilor cu câini dresaţi, precum şi utilizarea staţiilor radio pentru comunicaţii.

Tabăra la care vor participa 53 de voluntari din filialele Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Iaşi, Maramureş, Sălaj şi Satu-Mare se află la a cincea ediţie.

Activităţile voluntarilor sub coordonarea personalului calificat se vor desfăşura atât pe timp de zi cât şi pe durata nopţii, se arată într-o informare oficială.

Evenimentul este organizat de către Crucea Roşie Română Filiala Cluj, în colaborare cu Primaria Beliş-Fântânele, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj, Salvamont Cluj, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj, FloAdventure Cluj, Cercetaşii Creştini Români.

Deschiderea oficială a taberei va avea loc în data de 29 iulie 2013 ora 10.00", menţionează reprezentanţii organizaţiei.


LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 24 ianuarie, ora 17.00:

Handbal, amical. Potaissa Turda- CSM Oradea.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...

Ultimele articole: