Live Video
 

Reprezentanții Zoo Turda angrenați în lansarea programului “Keep calm with dogs”

Institutul de Cercetare a Interacţiunii Om-Animal înființat la Turda se implică într-un program antistres destinat studenților clujeni.

Universitatea Babeș-Bolyai, în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Asociația Dog Assist (Cluj-Napoca) și Institutul de Cercetare a Interacțiunii Om-Animal din care face parte și ZOO Turda anunță lansarea programului: “Keep calm with dogs” în data de JOI 23 ian. 2014 la Vivariul UBB, str Clinicilor nr 5-7, Cluj-Napoca.

Urmând modelul Puppy-Room for Stressed Students (Dalhousie University, Canada), studenții UBBși USAMVCN au acum ocazia de a-și reduce nivelul de stres asociat cu examenele din sesiune prin interacțiunea cu câini de terapie sub supervizarea echipelor specializate în activități asistate de animale.

Bailey, Bes şi Dersou sînt doar trei din câinii de terapie ai asociaţiei Dog Assist, care îi vor ajuta pe studenţii clujeni să îşi reducă nivelul de stres, aceștia fiind folosiți cu succes în terapii pentru persoane cu tulburări de spectru autist și nu numai.


Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...