marian morar
m install
nello construct

Ploi şi temperaturi de 18-20 de grade, în următoarele două săptămâni

zamblau eugen

Ploile vor reveni în aproape toate regiunile ţării, până la sfârşitul lunii aprilie, în unele zone s-ar putea cumula cantităţi de apă mai însemnate, iar până în 4 mai se vor înregistra, în medie, temperaturi de 18-20 de grade, potrivit prognozei realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie, informează Mediafax.

În Transilvania, temperaturile în primele zile ale intervalului de prognoză vor fi, în medie, de 20 – 22 de grade, apoi, până în 4 mai, se vor înregistra, în medie, temperaturi de 17 – 19 grade. Temperaturile minime nocturne vor fi în creştere treptată în prima săptămână, până la o medie regională de 8 – 9 grade, depăşind pragul climatologic al datei, apoi vor oscila în general în jurul normelor pentru sfârşit de aprilie şi început de mai, respectiv 6 – 7 grade.

La munte, în primele zile ale intervalului, încălzirea vremii va determina un regim termic peste cel normal în a doua parte a lunii aprilie, cu temperaturi maxime, în medie, de 12 – 14 grade şi minime ce vor urca de la o valoare medie de 2 – 3 grade până spre 5 – 6 grade. Apoi, până spre sfârşitul celor două săptămâni de prognoză, nu vor fi variaţii termice semnificative, în general valorile urmând a fi apropiate de mediile climatologice specifice, ziua între 8 şi 12 grade, iar noaptea între 2 şi 4 grade, în medie.

În cele două săptămâni, la munte sunt aşteptate ploi, iar în zilele de 24, 25 şi 28 aprilie s-ar putea cumula cantităţi de apă mai însemnate.

Estimarea ANM pentru următoarele două săptămâni este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durată de la Reading, Anglia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2