m install
petlinii
nello construct

La mai bine de o săptămână de la producerea incendiului la fabrica de mobilă Prestige s-a stabilit și cauza!

floris

O comisie formată din specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj a cercetat cauzele producerii incendiului la fabrica de mobilă Prestige din Câmpia Turzii.

Au fost analizate și casetele video, specialiștii ISU au colaborat și cu poliția în acest caz. Concluzia: incendiul a pornit de la un scurtcircuit la panoul electric de comandă a unui motor aparținând unui utilaj de exhaustare a rumegușului.   

Reamintim că pe 19 februarie în jurul orei 2 din noapte s-a produs un incendiu de proporții la fabrica de mobilă din Câmpia Turzii, la fața locului s-au deplasat trei mașini de intervenție de la Turda, plus echipajul SVSU din Câmpia Turzii.

Focul a mistuit o hală care a ars aproape în întregime pe o suprafață de 1.000 mp, utilaje de prelucrare, cherestea, coli pal, 15 seturi de mobilier, pagubele fiind însemnate. După toate probabilitățile însă, proprietarul fabricii avea asigurare pe construcția respecivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda