m install
petlinii
nello construct

Workshop de fotografie la Salina Turda

floris

Salina Turda va fi gazda unui Workshop de fotografie de portret sustinut de Antonis Prodromou din Cipru, in data de 21 Martie 2015. Evenimentul face parte din cadrul Photo Romania Spring Festival 2015.

Participantii vor face fotografii in Salina pana la orele 13:00, apoi se vor reintoarce la Cluj, acolo unde workshopul va continua cu partea teoretica si editarea imaginilor facute in Salina.

Partenerii locali ai acestui eveniment sunt:photo romania festival sunt: Salina Turda – www.salinaturda.eu /   Primaria Turda – www.primariaturda.ro

Programul evenimentului:

9:30 – plecarea spre Turda ( Cluj, Turnul Croitorilor)

10:15 – intrare in Salina Turda

10:30 – 13:00 – Workshop Fotografie de Portret

13:15 – 14:00 –  Turda – Cluj

14:00 – 16:00 –  Pauza

16:00 – 18:00 – Editarea imaginilor facute in salina.

Costuri participant: 150 Lei

“Cand eram mai tanar, ma gandeam ca fotografia este despre lumina, Photoshop si publicitate, insa dupa cativa ani, mi-am dat seama de cel mai important lucru: Fotografia este despre cat de profund te implici emotional, celelalte lucruri apartin de tehnica. Daca inima ta nu poate vorbi, atunci vei ramane doar un tehnician” Antonis Prodromou.

Antonis s-a nascut in 1986 in Cipru. El este al doilea copil dintre cei 4 frati. In primii ani ai copilariei sale, el a descoperit pasiunea lui pentru arta si, in general pentru oameni.

A studiat fotografia in Grecia, in Marea Britanie si in Italia. El detine o diploma de licenta in Fotografie, si masterat. Doctoratul in Media si Comunicare este inca in curs de realizare.

Antonis a luat cadre in timpul razboiului dintre Siria si Iraq, iar imaginile sale au fost publicate de BBC. Antonis are propria afacere cu sedii in Cipru si Londra. A predat despre Fotografie la Universitatea din Cipru. Antonis este recunoscut pentru fotografiile de nunta, in Cipru, Grecia, Marea Britanie, Franta si Rusia. A castigat deasemenea mai multe premii de Fotografie WPP(Las Vegas, USA), SWPP (London, UK) and PWS (Greece).

Mai multe despre Antonis Prodromou:http://www.antonisprodromou.com/

Acest workshop face parte din Photo Romania Spring Academy, eveniment ce se va desfasura in perioada 15 – 29 Martie fiind o introducere spre marele eveniment Photo Romania Festival (15-24 Mai 2015)

Cursurile de primavara contin diverse workshop-uri, pe mai multe teme: concert, nunta, fotografie de natura. Acest proiect include expozitia foto: “Clujul merita”. Mai multe detalii despre evenimentele Spring Academy 2015, gasiti  pe pagina de Facebook Photo Romania Festival.

Page: facebook.com/photoromaniafestival.

Evenimentul face parte din “Cluj-Napoca 2015 – European Youth

Capital: www.cluj2015.eu,  https://www.facebook.com/cluj2015.

Proiectul Photo Romania 2015 este finantat de EEA Grants, PA17/RO13.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: