marian morar
m install
nello construct

Comunicat API Turda: Locurile de parcare neatribuite până la 15 februarie, pot fi transformate în locuri de parcare pentru vizitatori!

zamblau eugen

Conform HCL nr. 27/2015, locurile de parcare neatribuite până la 15 februarie a anului în curs, în procent de 10% din totalul locurilor de parcare de reședință de domiciliu disponibile, vor fi marcate și semnalizate ca locuri de parcare pentru vizitatori.

Aceste locuri de parcare sunt trasate cu vopsea de culoare galbenă, iar începând cu 02.03.2015 vor fi semnalizate și prin montarea unor plăci din plastic, având fondul de culoare albastră și înscrisuri adiționale de culoare galbenă, atașate pe bordurile componente ale locurilor de parcare.

Locurile de parcare destinate vizitatorilor sunt gratuite pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior se vor putea folosi de către același utilizator numai cu plată. Plate se poate face prin SMS la numărul 7420, cu textul „334” și numărul autoturismului. Tariful unui SMS este de 1,1 Euro + TVA și reprezintă contravaloarea parcării pentru o zi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2