marian morar
m install
nello construct

După o luptă grea cu o boală necruțătoare, Cornel Mișca a decedat azi!

zamblau eugen

A sperat că va reuși să treacă și peste acest obstacol al vieții, în ciuda faptului că aflase de boala necruțătoare care-i măcina organismul, fiind diagnosticat cu o formă de leucemie. A sperat că se poate ambiționa să-i reziste, așa cum a rezistat în multiplele trasee de maraton și semimaraton la care a participat, uneori alergând chiar într-un picior!

Însă, în cursul acestei zile, în jurul orei 17.00, Cornel Mișca (56 ani) a părăsit această lume. Atletul veteran turdean, care a participat la multe concursuri de alergare pe distanță lungă, în țară și peste hotare, și-a luat adio de la viață. O viață în care a încercat să arate tuturor că ambiția sportivă este un motor care te poate propulsa în mari competiții de alergare. Iar toată lumea și-l va aminti alergând, fiind asemuit adeseori personajului din celebrul film Forrest Gump.

Cornel Mișca a fost disgnosticat cu leucemie în 22 ianuarie 2015. Asta după ce a făcut o hemoragie acasă, fiind internat la spitalul din Turda, iar apoi la Cluj Napoca. Boala a debutat necruțător. În 18 februarie, Cornel Mișca a început tratamentul de chimioterapie. A avut probleme și cu transfuzia de sânge, având o grupă mai rar întâlnită: B3 cu RH negativ. Pentru ajutorul său a fost organizat și un turneu de fotbal caritabil, în a cărui organizare s-au implicat Daniel Cecălăcean și Cornel Oltean.

”Nici nu știți ce mult s-a bucurat când a aflat ce au făcut acești oameni pentru el. I-au dat lacrimile!”, spunea atunci sora lui Mișca, prezentă la terenul de joc, sportivul turdean neprimind aprobarea medicilor, din cauza faptului că era slăbit. Pe rețelele de socializare au fost sute de mesaje de încurajare, ale turdenilor care l-au apreciat, mulți necunoscându-l în mod direct, însă văzându-l adeseori alergând… Pentru că alergarea era însăși viața lui… Însă, firul vieții s-a rupt azi, la ora 17.00.

Înmormântarea va avea loc în satul natal, cel mai probabil miercuri.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2