marian morar
m install
nello construct

Datornic la bugetul local, omul de afaceri de etnie romă, Gligor Dandoci, a solicitat autorităților să se implice pentru ajutorul romilor care nu-și plătesc dările!

zamblau eugen
floris

Omul de afaceri Gligor Dandoci, președintele Alianței Creștin Democrate a Romilor (ACDR) din Câmpia Turzii, a solicitat recent intervenția administrației locale pentru ajutorarea romilor care nu-și plătesc dările la bugetul local, el însuși fiind unul dintre aceștia, o firmă de-a lui având datorii de aproape 40.000 de lei la bugetul local.

”Bun, ne-am întâlnit aici, e ziua rromilor, vorbim de ce frumoşi suntem noi şi plecăm de aici că toate-s OK. Nu! Vreau să discutăm ce am putea face pe viitor ca să rezolvăm aceste lucruri. Dumneavoastră (n.r.: primar, viceprimar, consilieri locali) sunteţi oamenii care hotărâţi soarta oamenilor din Câmpia Turzii, sunteţi mini-parlamentul Câmpiei Turzii. Cum credeţi că am putea face ca să rezolvăm? Noi ne-am integrat ca rromi în societate. Dar suntem în urmă cu educaţia. Acuma, datorită situaţiei care o au unii rromi – n-au servici, nu poate să-şi trimită copiii la şcoală – categoric nu poate să îndeplinească nişte cerinţe. De aceea am zis haideţi să vedem, să fim înţeleşi şi să fim ajutaţi”, a spus Gligor Dandoci, conform AgoraMedia.ro, la întâlnirea prilejuită de aniversarea Zilei Romilor, la care au participat și reprezentanți ai administrației locale.

Iar în momentul în care i s-a propus o acțiune de ajutorare a celor aflați în nevoie, în interiorul comunității, pentru că sunt și romi mai cu stare, Dandoci a spus că tot mai bun e ajutorul din afară.

Una din societățile deținute de Gligor Dandoci, Glion Atelier de Tâmplărie și Tapițerie SRL, a adunat datorii la bugetul local, în ultimii ani, care se ridică la aproape 40.000 de lei. mai precis, datoria ”la zi” este de 39.163 lei, fiind constituită din 17.945 lei – impozit/taxe rămășiță și 21.218 lei – majorări de întârziere.

Recent, numele fiului lui Gligor Dandoci, Gabriel Dandoci, a apărut în Dosarul Retrocedărilor, în care s-a implicat și DNA. Gabriel Dandoci ar fi încasat de la Statul Român, prin ANRP (agenție a statului, care se ocupă de despăgubirile din retrocedări), peste 27 de milioane de lei, în urma unei despăgubiri ”cu cântec”.

Citește și: Liberalul clujean Mihnea Iuoraș, implicat în ”retrocedările cu cântec”! Dandoci Gabriel a încasat zeci de milioane de lei, în perioada în care Iuoraș era ”la butoane”!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: