marian morar
m install
nello construct

Poliția în alertă pe perioada Festivalului Untold

zamblau eugen

La data de 1 august a.c., în cea de-a treia zi de desfășurare a festivalului, nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze liniştea şi ordinea publică.

În scopul prevenirii faptelor antisociale şi pentru buna desfăşurare a evenimentului muzical, la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne au fost luate măsurile necesare, fiind asigurate vizibilitatea şi disponibilitatea forțelor de ordine.

Astfel, la fel ca și în zilele precedente, pentru asigurarea unui climat de siguranță, circa 800 de poliţişti, jandarmi, personal I.S.U. şi UPU-SMURD Cluj au desfășurat misiuni specifice ocazionate de acest eveniment.

Un nivel scăzut al faptelor ilegale sesizate a fost înregistrat și în cursul zilei de ieri, fiind reclamate cinci infracțiuni de furt.

De asemenea, nu au fost înregistrate evenimente rutiere, polițiștii fiind prezenți atât în zona manifestărilor publice, cât și pe raza întregului municipiu.

Pentru ultima zi de desfășurare a festivalului, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost luate măsuri suplimentare pe linie rutieră, circa 100 de polițiști fiind mobilizați în activități de dirijare și supraveghere a traficului rutier. Din această noapte, dispozitive suplimentare de poliție rutieră vor fi amplasate în zona stației C.F.R., precum și la ieșirile din județ. De asemenea, Poliția Transporturi Cluj-Napoca a luat măsuri pentru defluirea participanților pe linie feroviară și aeriană.

În domeniul situaţiilor de urgenţă, 209 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, însă doar șase dintre acestea au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general fiind remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat.

Nu au fost sesizate situaţii care să impună intervenţia patrulelor mobile de prevenire şi stingere a incendiilor din perimetrul festivalului, în cea de-a treia zi de desfăşurare a acestuia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2