marian morar
m install
nello construct

Locotenentul Alexandru s-a „reprofilat” a schimbat protestele pe jocul de pocker

zamblau eugen

În urmă cu doi, locotentul Gheorghe Alexandru era dat afară din armată pentru spiritul revoluționar. A urmat un drum lung al regăsirii de sine care s-a terminat cu întoarcerea tot în armată. Acum, ofițerul are o nouă pasiune: jocul de poker.

După ce în urmă cu trei ani participa la manifestațiile publice împotriva fostului președinte Traian Băsescu, în uniforma armatei române, locotenentul Alexandru câștigă turnee de poker și își întregește solda și așa mică, informează evz.ro.

Ultimul turneu de poker l-a câștigat sâmbătă, 28 august. A fost un turneu cu peste 50 de concurenți, dar cu miză mică. Asta nu l-a împiedicat pe locotenentul Alexandru să participe și să câștige. Mulți dintre cei care îl văd că participă la joc, renunță din start, pe  motiv că este plin de noroc. Așa s-a întâmplat și acum. În finală, Gheorghe Alexandru a rămas alături de alți șapte concurenți și a câștigat.

Locotenentul Gheorghe Alexandru a fost dat afară din armată, după protestele din 2012, dar a câștigat procesul cu Ministerul Apărării și a fost reîncadrat. El lucrează ca și ofiter la Baza de Aviație de la Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2