Live Video
 

Un parc cu probleme

Chiar dacă este situat într-o zonă unde se află şi grădiniţa "Poiana cu castani", parcul din Turda Nouă lasă mult de dorit la capitolul curăţenie.

Ciorile care au cuib în castanii din parc, fac o mizerie foarte mare, inclusiv pe aleile care trec prin parc. Problema nu este nouă, de mulţi ani ciorile îşi fac veacul acolo, dar în afară de câteva tentative modeste a rezolvării acestei probleme, nu s-a făcut nimic. Interesant e faptul că la intrarea în parc este o tablă care informează oamenii că sunt buni de plată dacă nu fac "curăţenie" după animalele lor de companie. Dacă oamenii sunt buni de plată pentru mizeria animalelor de companie, pentru mizeria de pe alei, cine e bun de plată?

Pentru că o problemă nu vine niciodată singură, banca din parc, e singură. În tot parcul există o singură bancă pe care poţi să te aşezi. O doamnă care îşi aştepta nepotul de la şcoală ne-a declarat: "Curăţenia lasă mult de dorit. Nu avem unde să ieşim, să ne plimbăm, să stăm pur şi simplu cu nepoţii parc. Nu ai unde să te aşezi, în tot parcul este o singură bancă, iar pe lângă fântâna arteziană nici nu îţi vine să treci din cauza mizeriei."

Sperăm totuşi ca pe viitor lucrurile să se rezolve şi parcul din Turda Nouă să arate ca un loc de recreere din anul 2015.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...