m install
petlinii
nello construct

Un parc cu probleme

floris

Chiar dacă este situat într-o zonă unde se află şi grădiniţa „Poiana cu castani”, parcul din Turda Nouă lasă mult de dorit la capitolul curăţenie.

Ciorile care au cuib în castanii din parc, fac o mizerie foarte mare, inclusiv pe aleile care trec prin parc. Problema nu este nouă, de mulţi ani ciorile îşi fac veacul acolo, dar în afară de câteva tentative modeste a rezolvării acestei probleme, nu s-a făcut nimic. Interesant e faptul că la intrarea în parc este o tablă care informează oamenii că sunt buni de plată dacă nu fac „curăţenie” după animalele lor de companie. Dacă oamenii sunt buni de plată pentru mizeria animalelor de companie, pentru mizeria de pe alei, cine e bun de plată?

Pentru că o problemă nu vine niciodată singură, banca din parc, e singură. În tot parcul există o singură bancă pe care poţi să te aşezi. O doamnă care îşi aştepta nepotul de la şcoală ne-a declarat: „Curăţenia lasă mult de dorit. Nu avem unde să ieşim, să ne plimbăm, să stăm pur şi simplu cu nepoţii parc. Nu ai unde să te aşezi, în tot parcul este o singură bancă, iar pe lângă fântâna arteziană nici nu îţi vine să treci din cauza mizeriei.”

Sperăm totuşi ca pe viitor lucrurile să se rezolve şi parcul din Turda Nouă să arate ca un loc de recreere din anul 2015.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: