marian morar
m install
nello construct

Crima din Tritenii de Jos: Tatăl a încercat să ia toată vina asupra sa, dar nu a înduplecat instanța!

zamblau eugen

Tatăl și fiul, care sunt acuzați că au comis crima din Tritenii de Jos, comisă luni la amiază, au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, după ce inițial au fgost reținuți pentru 24 de ore. În fața instanței, tatăl a vrut să ia vina pe el, încercând să-l scape pe fiu, dar instanța nu s-a lăsat înduplecată, întrucât există probe care-i incriminează pe amândoi!

Marin Eugen Rotar (47 de ani) a declarat în fața instanței că doar el este vinovat de uciderea lui Sebastian Cristurean (34 ani), încercând astfel să îl scape de o condamnare pe fiul său, Ovidiu Andrei Rotar (21 ani). Însă, instanța nu a ținut cont de această declarație, în condițiile în care la dosar există probe certe privind implicarea ambilor în comiterea crimei din Tritenii de Jos.

Polițiștii dețin înregistrări de pe o cameră video din zona incidentului, pe care le-au ridicat și în care se vede momentul în care cei doi se întâlnescu cu victima. În imagini se vede cum cei doi opresc mașina, iar Sebastian Cristurean se îndreaptă spre ei, neștiind ce îl așteaptă. În momentul imediat următor, cei doi scot din mașină o rangă și un topor, după care se năpustesc asupra victimei. Surse din anchetă susțin că cei doi au fost auziți în noaptea incendiului (duminică spre luni noaptea, o anexă a familiei Rotar a fost incendiată) că se vor răzbuna pe Cristurean, care era considerat vinovatul incendiului, din cauză că el le-a făcut anexa și nu fusese plătit. Totuși, camerele de supraveghere din zonă nu au surprins oribila crimă, ci doar momentele în care se vede că cei doi și-au premeditat fapta, care a avut consecință uciderea lui Sebastian Cristurean, în urma căruia au rămas doi copii orfani.

Citește și: 

Detalii ȘOCANTE ale crimei din Tritenii de Jos! Execuție în plină stradă! (VIDEO)

TurdaNews a aflat că cei doi au mai avut antecedente violente în comună. Pe rolul Judecătoriei Turda se mai află un dosar penal, în care tatăl și fiul sunt acuzați de vătămare corporală, următorul termen în acest dosar fiind în 4 noiembrie, parte vătămată fiind Mureșan Gheorghe. Asta după ce în 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a dat o rezoluție de NUP (neînceperea urmăririi penale), la o plângere a lui Mureșan Gheorghe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2