marian morar
m install
nello construct

Fostul șef al IPJ Cluj pus la plată! Curtea de Apel îi confiscă o bună parte din avere!

zamblau eugen

Curtea de Apel Cluj a dispus confiscarea a peste 250.000 de lei de la fostul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj, Ioan Păcurar.

Instanţa a admis luni, 8 februarie, sesizarea comisiei de cercetare a averilor, care a avut la bază un raport al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), informează portalul clujust.ro. Astfel, s-a constatat că nu este justificată provenienţa sumei de 254.924 de lei, dispunându-se confiscarea acesteia.

Conform sentinţei date, Păcurar este obligat să plătească banii statului în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a cauzei. Hotărârea Curţii de Apel poate fi însă atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

”Admite în parte sesizarea înaintată de Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Cluj prin ordonanţa nr.1/2013 împotriva persoanei cercetate P.I., domiciliat în …, CNP …, în contradictoriu cu A. I., cu sediul în … şi S.R. prin M.F.P., cu sediul în … Constată că nu este justificată provenienţa sumei de 254.924 lei şi dispune confiscarea acestei sume de la persoana cercetată pe care o obligă să o plătească Statului în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a cauzei”. Respinge cererea persoanei cercetate de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare care se depune, sub sancţiunea nulităţii, la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată în şedinţă publică,azi, 8.02.2016”, se arată în sentință.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2