m install
petlinii
nello construct

FOTO – Un nou accident în cartierul Poiana! Copil lovit pe trecerea pentru pietoni!

floris

Un copil de circa 13 ani a fost lovit pe trecerea pentru pietoni din cartierul Poiana, în urmă cu puțin timp! Conform martorilor oculari, acesta s-a angajat pe trecerea pentru pietoni, pentru a traversa strada, moment în care două mașini au oprit, dar un alt autoturism, care circula cu viteză destul de mare (unii susțin că peste limita legală), a depăși mașinile oprite și l-a luat din plin pe copil!

”Autoturismul a depasit cam o avut vro 70 km/h in localitate”, ne-a declarat Hoca Claudiu, cel care ne-a trimis și pozele.

Nu e prima dată când se întâmplă un astfel de accident în acea zonă! În ultimul timp au avut loc mai multe accidente în zona intersecției străzii Margeretelor cu artera principală, strada Câmpiei, șoferii neglijând faptul că zona este destul de aglomerată, pietonal, motiv pentru care ar trebui să reducă viteza de deplasare.

Oamenii din zonă, care au asistat la legitimarea șoferului, spun că acesta era tânăr și avea permisul de conducere obținut de puțin timp, fiind începător.

UPDATE:

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj, mama copilului a refuzat transportul la spital, i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, a suferit escoriații la membrele inferioare, rănile nu au necesitat internarea. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru neacordare de prioritate și depășire neregulamentară. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda