marian morar
m install
nello construct

ZMT 2017: Andra a făcut superaudiență în prima seară! Azi urmează DJ Project & Giulia, Noaptea Târziu și Delia! (VIDEO/GALERIE FOTO)

zamblau eugen

Concertul Andrei, din prima seară a Zilelor Municipiului Turda, a făcut locația neîncăpătoare pentru miile de turdeni (și nu numai!) care au dorit s-o vadă live pe cea care a câștigat, constant, premiul pentru cea mai bună voce feminină din muzica autohtonă.

 

Prima zi de spectacole, la scena amplasată la Materna, a debutat cu folclor, turdenii având ocazia să vadă interpreți și formații de dansuri renumite, într-un show realizat de Etno TV.

DJ Ryno & Sylvia au făcut trecerea spre muzica disco, iar distracția a început! Capul de afiș al serii a fost Andra, care a avut un succes foarte mare, inclusiv în transmisiunea LIVE VIDEO de pe pagina de Facebook a TurdaNews (unde transmitem secvențe din concerte, atât de la Turda, cât și de la Câmpia Turzii), unde a adunat o audiență de peste 138.000 de persoane, înregistrând peste 38.000 de vizualizări.

Spectacolele din această seară:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2