Live Video
 

Polițist din Turda acuzat de abuz în serviciu!

Un agent de pază și protecție din Turda acuză un polițist turdean că a procedat abuziv, punându-i cătușe și rănindu-l, iar apoi i-a întocmit un proces verbal, motivând că nu ar fi acordat prioritate. Polițistul se afla într-o mașină fără inscripțiile Poliției Române.

 

”Ieri in jurul orei 21:00, aflandu-ma in timpul serviciului de paza si protectie cu masina de servici, am iesit dintr-o intersecție iar in în spatele meu se afla o masina de culoare neagra. Am ajuns într-o parcare, m-am dat jos din masina, am inchis-o si urma sa merg la o terasa sa beau un suc.

La un moment dat, am văzut ca masina respectiva, care era in spatele meu, s-a oprit. Din  aceasta s-a dat jos o persoana care purta o geaca de politie, dar era fara chipiu si a strigat dupa după mine: "ma legitimeazate", la care eu i-am spus: "legitimați-va dumneavoastra prima data si apoi mă legitimez si eu". Acesta s-a enervat, mi-a spus ca-l cheamă  Cristian Gavrilă si ca nu-i obligat să-mi arate mie legitimatia, dupa care a chemat inca un domn. Deoarece nu vroiam să sa ma legitimez, a scos catusele si m-au bruscat ca sa mi le puna, lasandu-mi o leziune vizibilă pe mana, apoi m-a amenințat că-mi arata el mi-e abuz. Într-un final m-au dus la sectie, unde m-au legitimat si mi-a dat drumul. Nu mi-a facut proces verbal sau amenda.

Înainte de a ma duce la sectie, prietera mea a scos legitimația mea din masina, dar acesta refuzat ca se uite pe ea si a spus "dacă esti figurant iti arat io ție figuri".

Abia ieri am aflat, cand o facut proces verbal, ca el de fapt mi-a cerut actele masinii si a vrut să mă verifice in calitate de sofer, pentru ca nu am acordat prioritate.

Azi am fost la medicina legală, unde mi-a dat certificat medico-legal si 2 zile de ingrijiri medicale, iar mâine maine merg si depun o plângere penală la Parchetul Militar Cluj”, a spus Ștefan Achim, agentul de pază care reproșează comportamentul abuziv al polițistului de la Rutieră..

UPDATE:

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus efectuarea unor verificari pentru stabilirea exacta a starii de fapt, urmand a fi luate masurile legale care se impun.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...