Live Video
 

maxiprest mai2018

Control al Biroului de Metrologie Legală la piaţa agro-alimentară din Câmpia Turzii! (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

La piaţa agro-alimentară din Câmpia Turzii a avut loc astăzi un control al Biroului de Metrologie Legală în parteneriat cu Asociaţia pentu Protecţia Consumatorilor, scopul fiind acela de a verifica exactitatea şi legalitatea aparatelor de cântărire a produselor.

 

În acest context, o echipă formată din 3 membri a sosit din judeţul Bihor, care împreună cu autorităţile locale au verificat fiecare cântar în parte. Acolo unde au existat nereguli minore, comercianţilor le-a fost atrasă atenţia cu menţiunea că amenda pentru neregulile descoperite se ridică undeva la 2500 lei, minim. 

Atât comercianţii cât şi cumpărătorii au avut de câştigat în urma acestei acţiuni, deoarece ambele părţi pot deveni păgubite în contextul în care aparatele de cântărire nu sunt conforme.

Sfatul specialiştilor pentru oamenii care doresc să cumpere produse care necesită cântărire este să fie atenţi la toată acţiunea de cântărire, respectiv acesta să arate iniţial cifra 0, şi să fie poziţionat perfect orizontal, la vedere.  

Vezi mai jos un videoreportaj de la această acțiune:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...