m install
petlinii
nello construct

Bărbat din Săndulești acuză ca ar fi fost bătut după ce și-a cerut salariul

floris

Un bărbat din comuna Săndulești, Vili Baciu, s-a prezentat la IML Cluj, acuzând că a fost bătut de fostul său angajator, în momentul în care s-a dus să își ceară salariul.

 

Colegii de la Gazeta de Cluj au vorbit cu bărbatul din Săndulești, în momentul în care acesta era la IML Cluj. „I-am dus timp de câteva luni, cu microbuzul, muncitorii strânşi de pe sate, taman până la Bistriţa, la o firmă de confecţii metalice unde el lucra – ca şi subcontractor – şi se pare că nu şi-a respectat contractul, astfel că respectivii şi-au încetat colaborarea cu el. Am făcut şi alte munci acolo, doar ca să-i ajut pe bieţii muncitori în lungile ore cât mă aflam acolo, la Bistriţa – aşa că nu m-am mulţumit să fiu doar un simplu şofer. De aceea mi-am zis că nu renunţ la ultimul salariu, 1.700 de lei, fiindcă a fost meritat şi răsmeritat, asta în ciuda faptului că mulţi alţii au rămas cu buza umflată.”

Conform spuselor bărbatului, acesta ar fi primit un telefon în jurul miezului nopții, pentru a merge să-și primească banii. „Mi-a părut extrem de dubios telefonul lui însă mi-am zis că i-o fi venit – ce-i drept, târziu – mintea la cap, aşa că totuşi, prevăzător, am luat-o cu mine pe fiica mea de 14 ani. Însă, ajuns acolo l-am văzut printre sticle de alcool şi însoţit de un prieten solid. Şi, nici una nici alta individul solid a sărit pe mine, m-a imobilizat iar patronul – şi el viguros, fiindcă nu are mai mult de 25 de ani – a început să-mi care la pumni, peste tot. N-am putut riposta pentru că mă aflam la el în curte şi acest lucru mi-ar fi complicat viaţa. Mi-a spart arcada, mi-a învineţit ochiul, mi-a dat în coaste peste mână. Îmi tot spunea, obsesiv, în timp ce mă lovea, că-mi arată el dacă-mi doresc banii lui.”, a declarat Vili Baciu pentru Gazeta de Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru Gazeta de Cluj: „La nivelul unităţii de poliţie din Sănduleşti a fost depusă o plângere de către un bărbat în vârstă de 50 de ani; acesta a reclamat faptul că a fost agresat de către fostul patron în momentul în care i-ar fi solicitat banii care i se cuveneau. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal.”

Articolul întreg poate fi citit pe Gazeta de Cluj.

sursă foto: gazetadecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda