Live Video
 

maxiprest mai2018

Decizie luată în premieră de magistrații de la Curtea de Apel Cluj

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Magistratii au decis să îl condamne pe un tânăr pentru șantaj. Acesta trebuie să execute trei ani de închisoare.

 

Tânărul, care este din județul Sălaj, a fost condamnat de către magistrații Curții de Apel Cluj la trei ani de închisoare, cu executare, după ce a șantajat o femeie. Premiera constă că actul în sine a avut loc pe aplicația de Messenger de la Facebook, bărbatul din Sălaj cerându-i victimei suma de 1800 de euro pentru a nu distribui poze cu ea goală. Interesant este faptul că bărbatul avea pozele de la victimă, care i le trimisese în cadrul unor conversații anterioare, relatează Monitorul de Cluj.

Silviu Ioan Bode, originar dintr-o comună din județul Sălaj, în vârstă de 29 de ani, a șantajat-o pe o femeie cu care purtase discuții pe Facebook și cu care schimbase poze în care cei doi erau dezbrăcați.

Ulterior, inculpatul a amenințat-o că, dacă nu o să primească 1.800 de euro, va distribui fotografiile compromițătoare prietenilor ei.

La aplicarea pedepsei, magistrații au ținut cont și de faptul că, pe când avea 17 ani, Bode și-a omorât tatăl. Tânărul fusese liberat condiționat în 2010, arată Clujust.ro.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...