marian morar
m install
nello construct

Un tânăr din Cluj și-a aruncat bunica pe geam, de la etajul 10! E bănuit că a consumat droguri!

zamblau eugen

Cazurile persoanelor care consumă droguri și apoi au acțiuni iresponsabile crește alarmant de mult, în utlima vreme. Un astfel de caz pare a fi și gestul unui tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care și-a aruncat bunica pe geam, de la etajul 10 al blocului în care locuiau, după ce în prealabil și-a snopit în bătaie bunicul!

 

Tânărul de 22 de ani și-a luat bunica de 79 de ani, care era imobilizată într-un scaun cu rotile și pur și simplu a aruncat-o pe geam, de la etajul 10! decesul femeii a intervenit aproape instantaneu.

Bătrânul de 89 de ani, bunicul tânărului violent, nu a scăpat nici el și a fost bătut cu bestialitate.

Se pare că tânărul avea probleme cu consumul de droguri, menționează Ziarul Clujeanului.

”În cazul nepotului există suspiciuni de consum de droguri și substanțe cu efect halucinogen, fiind urmărite și anumite afecțiuni de ordin psihic. Astfel, fiind sub influența drogurilor, tânărul de 22 de ani și-ar fi snopit inițial bunicul în bătaie, după care ar fi aruncat-o de la etajul 10 al blocului și pe bunica sa.

Dosarul a fost preluat de către procurorii de pe lângă Tribunalul Cluj, urmând ca tânărul să fie internat la Clinica de Psihiatrie”, menționează Ziar de Cluj.

UPDATE:

„Băiatul a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, este bolnav psihic sub tratament, a fost internat în spital şi are certificat medical”, a declarat mama băiatului.

”A fost, se pare, un conflict între tânărul respectiv, nepotul victimei, şi victimă şi soţul victimei, adică între nepot şi bunici. S-a conturat infracţiunea de omor şi cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, iar cercetările se vor face în continuare sub directa supraveghere şi coordonare a unui procuror de pe lângă Parchet”, a precizat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Băiatul era student la a treia facultate, însă vecinii spun că avea probleme cu drogurile și că ”s-a stricat de cap”.

Foto: Ziarul Clujeanului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2