m install
petlinii
nello construct

Peste 50 de milioane pentru comunele clujene

floris

Deliberativul județean se reunește vineri pentru ședința ordinară a lunii. Cu această ocazie se va discuta și despre banii ce le revin comunelor clujene.

Proiectul de hotărâre face referire la nominalizarea unor sume constituite din cota de 20% din impozitul pe venit, din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, precum şi din sume reţinute ca urmare a aplicării gradului de necolectare a impozitelor şi taxelor locale, pe unităţi administrativ-teritoriale, în anul 2014.

Suma pe care CJ Cluj o va aloca acestor unităţi administrative este de 50.406.000 lei.

Printre comunele care vor beneficia de astfel de fonduri se numără Iara. Reprezentanţii primăriei au solicitat 16.000 lei pentru cofinanţarea obiectivului ”Construire de rigole de-a lungul DC103 Iara- Agriş”. De asemenea, comuna Fizeşu Gherlii va primi 545.000 lei pentru cofinanţarea obiectivului ”Asfaltare drumuri şi străzi în comuna Fizeşu Gherlii”. La Băișoara va merge suma de 9.014 lei, aprobată iniţial pentru construirea centrului de informare turistică în staţiunea turistică Muntele Băişorii” să fie realocată pentru cofinanţarea obiectivului ”Modernizare drum de pămînt de la Staţia meteo pînă la Cabana Palatul Copiilor”.

La Valea Ierii, se solicită realocarea sumei de 75.000 lei, pentru cofinanţarea obiectivului de investiţii „ Dezvoltarea infrastructurii sportive a comunei Valea Ierii prin construirea unui stadion comunal” la cofinanţarea obiectivului „Construire teren sport Şcoala Gimnazială Valea Ierii”.

Nici comuna Tritenii de Jos nu va fi uitată, acolo cei 230.00 lei vor merge pe cofinanţarea obiectivului de investiţii „Reabilitare drumuri şi străzi comuna Tritenii de Jos”.

Bani mai primesc și comunele Negreni, Chinteni, Gârbău și Poieni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: