m install
petlinii
nello construct

80 de locuri de muncă vacante la Primăria Turda!

floris

Primarul turdean a informat presa locală despre situația dezastruoasă a bugetului pentru acestn an, accentuând faptul că deși banii abia ajung pentru cheltuielile de funcționare nu se vor face reduceri de personal în cadrul primăriei și nici în cadrul serviciilor subordonate.

Întrebat dacă reducerea de personal nu poate fi o soluție, primarul Turzii a menționat că în acest moment Primăria funcționează cu 80 de locuri de muncă disponibile/neocupate. ”Ce să mai reduc?!”, s-a întrebat, retoric, primarul turdean.

Membrii comisiilor de specialitate ale Consiliului local vor dezbate, în perioada următoare, proiectul de buget al Turzii pentru anul în curs. Cu acea ocazie „vom vedea de unde putem reduce cheltuielile, pentru a asigura funcţionarea primăriei cel puţin în această primăvară” a adăugat Ştefănie.

Bugetul Turzii va fi în acest an de maxim 77,6 milioane lei (776 miliarde lei vechi), majoritatea banilor mergând pe cheltuieli de funcționalitate (anul trecut, cheltuielile de funcționare au necesitat 788 miliarde lei vechi, dintr-un buget total de 938 miliarde lei vechi, din care s-a realizat efectiv 863 miliarde lei vechi).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: