marian morar
m install
nello construct

Primarul Radu Hanga vrea să preia hățurile societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA

zamblau eugen

Primarul Radu Hanga a convocat o ședință extraordinară, pentru a se discuta un proiect de hotărâre prin care este mandatat, prin intermediul serviciilor de specialitate din Primărie, cu atribuții de îndrumare și control la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA. Printre motivele invocate: activitatea se deteriorează pe zi ce trece.

Iată motivarea primarului Hanga:

”Pornind de la realitatea ca la data de 19.08.2015 a incetat calitatea de Director general a domnului Franc Cristel iar mandatul nu i-a fost prelungit si a faptului ca in desemnarea noului consiliu de administratie la  S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. s-a ajuns intr-un impas in sesnsul ca exista un proces pe rolul instantelor de judecata care are ca obiect  desemnarea noilor membri in Consiliul de administratie la aceasta societate, consiliul local al municipiului Campia Turzii prin Hotararea  nr.99 adoptata  in sedinta extraordinara din data 19.08.2015 a revocat reprezentantii Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Actionarilor la S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. si a desemnat noii reprezentanti AGA la aceasta societate.

Intrucat, prin dispozitiile art.4 din respectiva hotarare, noii reprezentanti in AGA au fost mandatati sa efectueze toate demersurile legale pentru selectia membrilor Consiliului de administratie si tinand cont de faptul ca:

  • Comisia de selectie a candidatilor pentru functia de membru in Consiliul de administratie al  S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. a fost desemnata abia in 24.09.2015 prin HCL nr.123;
  • Procedura de selectie  a candidatilor pentru functia de membru in Consiliul de administratie al  S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. va mai dura;
  • Activitatea societatii se deterioreaza pe zi ce trece.

  Pentru acoperirea provizoratului si inlaturarea incertitudinii  la nivel decizional la  S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. solicit promovarea unui proiect de hotarare in sedinta extraordinara in data de 12.10.2015  prin care, pana la  desemnarea noilor membrii ai Consiliului de Administratie precum si a noului Director general, primarul municipiului Campia Turzii sa fie mandatat de catre consiliu local cu atributii de indrumare si control prin intermediul serviciilor primariei  in ce priveste activitatea societatii”.

Ședința este convocată pentru luni, 12 octombrie 2015, de la ora 16.00, în sala de ședințe a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2