marian morar
m install
nello construct

Doru Anca: „Cartierul Primăverii este marginalizat!”

zamblau eugen

Cu privire la situatia locuitorilor din cartierul Primaverii, cartier al municipiului Turda, aflat intr-o zona in continua dezvoltare din punct de vedere al constructiilor, este si la aceasta data marginalizat intrucat reteaua de canalizare nu a acoperit gospadariile celor 450 de locuitori din acest cartier.

Intrucat in aceasta perioada la temperaturile caniculare care au travesat tara , exista si va exista pericol de infectii atat la oameni cat si la animalele pe care locuitorii din acest cartier le poseda.Mai mult datorita faptului ca aceste strazi din cartier nu sunt intretinute corespunzator , ar fi necesar sa fie stropite in timpul noptii se ridica nori de praf mai ales datorita vitezei excesive cu care se circula pe aceste strazi.

Atragem atentia Politiei locale , biroului rutier in speta domnului director Moldovan Valer sa ia masurile respective de deplasare a mai multor echipaje care sa supravegheze traficul care se desfasoara la fel ca si pe velodromuri.

Cetatenii din acest cartier sunt hotarati ca in data de 28 iulie sa fie prezenti in sala mare a Consiliului local pentru a aduce la cunostiinta consilierilor implicit Primarului toate aceste probleme cu solicitarea de rezolvare urgenta a lor.

Anca Doru
Presendinte PRM
Consilier local Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2