marian morar
m install
nello construct

Reclamațiile despre comportamentul romilor de pe Barbu Lăutaru au ajuns în Consiliul Local Turda!

zamblau eugen
floris

La ultima ședință de consiliu de la Turda, un cetățean care locuiește pe strada Barbu Lăutaru exasperat de comportamentul romilor din zonă a cerut autorităților locale să ia măsurile care se impun pentru a restabili ordinea.

Bărbatul a reclamat gălăgia, altercațiile, furturile, înjurăturile și mizeria cu care se aruncă în poarta celor care îndrăznesc să ia atitudine împotriva comportamentului concetățenilor noștri, poliția este depășită de situație spune reclamantul care cere instalarea unui post permanent de poliție în zonă pentru a descuraja faptele antisociale.

„Nu eu locuiesc acolo ci mama mea care e o femeie bătrână. Se aruncă în poartă cu dejecții, s-au urcat și pe casă, știu poliția națională se plânge mereu că nu are oameni suficienți, ar trebui mai multe patrule în zonă, ceva trebuie făcut! Am scos casa la vânzare de ani de zile, nu am primit nici măcar o ofertă! Cine să se mute acolo? …Așa nu se mai poate! ” susține acesta.

Consilierul Ovidiu Micu a sugerat să se retragă agenții de poliție care asigură paza în școli, acolo să fie instalat un buton de panică, iar personalul respectiv să fie dislocat în zona străzilor cu infracționalitate ridicată.

Primarul Matei Cristian a promis o analiză a situației în comisia de ordine publică, iar luarea unor măsuri, spune edilul, nu vor întârzia să apară.

Un alt cetățean a reclamat situația rețelei de apă și a canalizării de pe strada Potaissa, lucrare efectuată doar pe jumătate. Șeful executivului a promis și acolo susținere afirmând că strada figurează pe lista celor care vor beneficia de toate utilitățile, sigura problemă fiind aceea că administrația Ștefănie nu a mai alocat fonduri pentru investiții, de aceea lucrările au fost stopate. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: