marian morar
m install
nello construct

Câmpia Turzii, pe locul 1 la nivel național, în topul celor mai ieftine contracte de deszăpezire!

zamblau eugen

Administrația locală din Câmpia Turzii figurează pe primul loc, într-un top național al celor mai ieftine contracte de deszăpezire, încheiate de autoritățile publice locale. 

”Cel mai ieftin preț plătit pe cap de locuitor este al Primăriei Câmpia Turzii, de 0.7 RON. Firma care se ocupă de contract este SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA”, menționează siteul mytex.ro, al publicației Transilvania Expres. Pe locul secubnd se află Primăria Sântana, cu 0,9 lei/cap de locuitor, iar podiumul este încheiat cu Primăria Zărnești, cu 0,9 lei/cap de locuitor.

Dacă ne raportăm la km de drum deszăpeziți, Primăria Câmpia Turzii se află în Top10 al celor mai ieftine contracte, fiind pe locul 7, conform aceluiași studiu. Primăria Câmpia Turzii a plătit 17.230 RON pentru 34 de kilometri de drumuri, rezultând un cost per kilometru de 507 RON. Pe primul loc în acest top figurează Primăria Iernut. Primăria Iernut a plătit 4.500 RON pentru 58 de kilometri de drumuri, rezultând un cost per kilometru de 78 RON.

Conform publicației citate, care citează la rândul ei un material mai amplu publicat de republica.ro, datele sunt conform contractelor din iarna 2015/2016.

Privind amplul material realizat, jurnalistul Florin Bădiță a relatat: „În perioada noiembrie 2015-aprilie 2016 am trimis către toate orașele, municipiile, primăriile de sector din București, precum și Municipiul București, în baza legii 544/2001, un număr de 10 cereri ce vizau cheltuirea banului public și identificarea faptelor de corupție folosind statistica”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2