marian morar
m install
nello construct

Primăria Municipiului Turda serbează joi, 1 Iunie, și Ziua Mondială a Mediului

zamblau eugen

Scopul acestei activități este promovarea în rândul tinerei generații a unor comportamente responsabile față de natură.

 

Proiectul atrage atenţia publicului asupra consecinţelor tăierii ilegale de păduri. În acest sens, joi, 1 iunie 2017, în cadrul Sărbătorii Copilăriei, se va organiza un concurs de plantare de stejari roșii, acțiune care a fost începută în luna aprilie sub sloganul „Plantăm , Îngrijim și Împădurim ”

„Cu mic, cu mare, ștrengari sau copii cuminți vor învăța tainele grădinăritului. Personalul de specialitate va ajuta la plantarea acestor stejari în Parcul Central. Vă așteptăm!” informează municipalitatea.

Reamintim că joi, 1 iunie, debutează “Sărbătoarea Copilăriei” din Parcul Central Turda, începând cu ora 11.00, JANDARMII, POMPIERII și POLIȚIȘTII vor avea un program special pentru copii! Va fi expusă tehnica de luptă și de salvare, iar copiii vor putea urmări exerciții ale militarilor și demonstrații ale câinilor special antrenați pentru intervenții.

Evenimentul se desfășoară printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Turda, Ministerul Afacerilor Interne și Jandarmeria și Detașamentul de Pompieri Turda.

Organizatorii au pregătit în acest an un eveniment extraordinar, cu o sumedenie de activităţi, pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului! Joi, 1 Iunie 2017, copiii vor avea parte de o mare bucurie, pentru că Parcul Central va deveni un adevărat tărâm al distracției!

Citește și: 

De 1 Iunie la Turda, jandarmii, pompierii și polițiștii la dispoziția copiilor!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2