marian morar
m install
nello construct

Bani pentru spitalul turdean! Liberalii au susținut proiectul inițiat de primarul Cristian Matei! (VIDEO)

zamblau eugen

Consilierii liberali turdeni nu au avut ce face și au susținut proiectul inițiat de primarul Cristian Matei, care viza alocarea a 250.000 de lei către Spitalul Municipal Turda. Ba mai mult: și-au arogat meritele, în condițiile în care nu au mișcat un deget pentru a iniția un astfel de proiect de hotărâre!

 

Discuțiile privind finanțarea spitalului turdean au atins cote ridicate la finalul lunii august, când pe ordinea de zi s-a aflat un proiect privind alocarea unei sume de bani pentru finalizarea Mănăstirii Mihai Vodă, la momentul respectiv liberalii și partenerii lor din T9 lansând manipularea conform căreia banii se dau pentru mănăstire, în detrimentul spitalului.

În realitate, discuția nu era asta, pe ordinea de zi nefiind vreun proiect care să vizeze alocarea de bani către spital sau alegerea destinației: mănăstire, ori spital! Pentru cei care nu știu, în spatele unei decizii a consilierilor locali, privind alocări financiare, stă întotdeauna o documentație care trebuie întocmită în acest sens, care conține o solicitare, o precizare privind sursa de finanțare și alte explicații necesare.

În mod normal, după acel ”tam-tam”, liberalii ar fi trebuit să inițieze un proiect de hotărâre care să vizeze alocarea de bani pentru spitalul din Turda. Însă… nu au mișcat nici măcar un deget în acest sens! Au ridicat doar mâinile, în momentul în care primarul Cristian Matei a inițiat el un astfel de proiect de hotărâre, iar apoi și-au arogat toate meritele, precizând că ”la insistențele opoziției liberale, primarul Matei a găsit cei 250 000 de lei pentru Spitalul Municipal Turda”.

Ceea ce nu spun liberalii, însă, este faptul că alocările financiare de la bugetul local spre Spitalul Municipal Turda, din vara lui 2016 încoace, sunt mai mari de circa 7 ori comparativ cu alocările anuale spre aceeași destinație existente în timpul în care administrația locală era condusă de PNL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2