Live Video
 

maxiprest mai2018

Semafor cu buton, amplasat în centrul Turzii (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un semafor cu buton pentru pietoni a fost amplasat la trecerea pentru pietoni din zona centrală a municipiului Turda, în Piața Republicii (zona pietonală, lângă Banca Transilvania). Amplasarea s-a făcut cu sprijinul celor de la API Turda SRL.

 

Astfel, pietonii care vor să traverseze pe trecerea pentru pietoni vor fi nevoiți să facă acest lucru doar după ce au apăsat pe butonul galben de pe stâlpul semaforului și doar după ce s-a pus culoarea verde pentru pietoni.

Timpul de așteptare pentru pietoni este de maxim 80 de secunde. Perioada de ”verde” pentru pietoni este de 20 de secunde.

În cazul în care nici un pieton nu acționează butonul pentru traversare, semaforul este ”verde” pentru mașini, încontinuu, până la apăsarea butonului pentru pietoni. Noul semafor nu va funcționa între orele 0.00-6.00, fiind pe ”galben intermitent”, la indicațiile Poliției Rutiere.

Astfel, se asigură atât circulația fluentă a autovehiculelor, cât și traversarea în siguranță a pietonilor, zona fiind una destul de periculoasă până acum.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...