marian morar
m install
nello construct

Spectacol de excepție pe municipalul turdean: „Scripcarul pe acoperiș” (FOTO)

zamblau eugen

Cu două nominalizări la Premiul Uniter în anul 2012, «Scripcarul pe Acoperiș», o producție a Teatrului “Regina Maria” din Oradea, a încântat publicul turdean pentru cea de-a treia seară a festivalului de teatru.

Un scripcar pe acoperiş… Sună nebuneşte, nu-i aşa? Însă aici, în micuţul nostru sat Anatevka, s-ar putea spune că fiecare dintre noi suntem un scripcar pe acoperiş, încercând să încropească o melodie simplă şi plăcută, fără a-şi rupe gâtul. Nu e uşor, credeţi-mă. S-ar putea să ne-ntrebaţi "De ce staţi cocoţaţi acolo, dacă-i atât de periculos?" Ei bine, vă spun eu de ce: Anatevka e casa noastră! Şi cum ne păstrăm echilibrul? Asta v-o pot spune într-un singur cuvânt: tradiţia!

Aşa începe "Scripcarul de pe acoperiş", adaptarea după povestirea lui Sholom Aleichem "Fiicele lui Tevye" – unul dintre cele mai de succes musicaluri din toate timpurile. De la premiera din 1964, de pe Broadway, piesa a cunoscut nenumărate adaptări, înregistrând un succes fulminant atât în rândul publicului, cât şi în aprecierea criticilor.

“Scripcarul pe acoperiş” de Joseph Stein, regia artistică: Korcsmaros Gyorgy. Scenografia: Vioara Bara. Dirijor orchestră: Ári Nagy Sandor. Distribuţia: Richard Balint, Ioana Dragoş Gajdo, Elvira Platon-Rîmbu, Daniel Vulcu, Angela Tanko, Adela Lazăr, Răzvan Vicoveanu şi alţii. O producție a Teatrului “Regina Maria” Oradea, s-a bucurat de un real succes și la Turda.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2