marian morar
m install
nello construct

Alexandra Lacatos s-a întors acasă cu Trofeul televiziunii de la Shining Star

zamblau eugen

Toamna a venit cu un festival unde au fost invitaţi tineri talentaţi. În urma preselecţiei, au ajuns la Shining Star, un festival din oraşul Kutahya, Turcia.

Cu vocea ei cristalină, Alexandra Lacatos a încântat juriul, aducând Câmpiei Turzii mai multă recunoaştere a talentelor care provin dintr-un oraş foarte mic faţă de Kutahya, un oraş cu un număr de 500.000 de locuitori.

În Turcia, la Kutahya, între 17.10.2014-21.10.2014, s-a ţinut frumosul Festival de interpretare vocală, unde Lacatos Alerxandra Ioana, care activează în cadrul clubului ,,Bella Canto Mussica”, a fost prezentă cu piesa ,,Zile de foc”, piesă scrisă de profesionistul Claudiu Bulete, piesă care i-a adus tinerei talentate Trofeul Televiziunii. Cel care a îndrumat munca acesteia a fost profesor Pop Cornel, conducătorul clubului,,Bella Canto Mussica”. La acest festival au participat concurenţi din 12 ţări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2