m install
petlinii
nello construct

Fostul director de la Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frânc, acuzat de practici interlope!

floris

Fostul director al societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frânc, este acuzat că a sechestrat mașina societății unde a fost director, refuzând să returneze automobilul după ce a fost îndepărtat din funcție, cu care se plimbă și în prezent, de parcă ar fi mașina personală.

”Am aflat că o ține gaj pentru perioada de după 19 august când a fost demis, pentru a-și obține salariul. Ca interlopii de ultimă speță”, a comentat consilierul local Remus Filip, în ședința Consiliului Local care a avut loc azi.

Cristel Frânc a fost schimbat din funcția de manager al societății din Câmpia Turzii, la care Consiliul Local este acționar unic, în 19 august 2015, după ce Consiliul de Administrație a refuzat să-i prelungească mandatul. Printr-o procedură în afara legii, Cristel Frânc a ”inventat” peste noapte un alt Consiliu de Administrație, a cărui primă și unică decizie a fost tocmai prelungirea mandatului de director al lui Cristel Frânc. Însă, noul Consiliu de Administrație nu a reușit să se înscrie la Registrul Comerțului, pe motiv de nelegalitate, așa că decizia prelungirii mandatului nu a fost luată în considerare. Cu toate acestea, Cristel Frânc a continuat să frecventeze societatea, ca și cum ar fi fost director. Acest lucru a fost confirmat de primarul Radu Hanga, într-o ședință de Consiliu Local.

Citește și: 

DEZASTRU: Pierderi de 8 ori mai mari la Domeniul Public Câmpia Turzii SA! Asta a lăsat ”moștenire” Cristel Frânc!

Despre faptul că fostul director al societății, Cristel Frânc, a pus stăpânire pe mașina societății, refuzând s-o returneze, a recunoscut și primarul Radu Hanga, care a comentat că se știe despre această situație și că societatea a depus o sesizare la Poliție, în care a reclamat faptul că… i-a dispărut mașina!

”A fost anunțat poliția de către actuala conducere. Organele abilitate își fac treaba, nu putem să facem scandal în uliță. Conducerea firmei a anunțat că a dispărut mașina. Restul e folclor.”, a comentat primarul din Câmpia Turzii.

Conform unor informații vehiculate în Consiliul Local, Cristel Frânc ar fi motivat că ține mașina sub formă de gaj, până când îi vor fi plătite veniturile pe care ar fi trebuit să le încaseze după data de 18 august 2015. Cristel Frânc riscă să fie cercetat penal, o astfel de faptă putând fi asimilată unui furt.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: