marian morar
m install
nello construct

O turdeancă, condamnată dur în Japonia, pentru trafic de droguri!

zamblau eugen

O turdeancă a fost condamnată la 9 ani de închisoare, fiind acuzată de trafic de droguri în Japonia! Ea a fost surprinsă cu o cantitate mare de droguri, fiind cercetată de autoritățile nipone încă din 2012. De ziua femeii, Curtea de Apel Cluj a dispus și a recunoscut pedeapsa turdencei, care va fi traferată în România, unde va efectua restul detenției, mai puțin 444 de zile din arestul preventiv și perioada de după 8 ianuarie 2015.

Ognean Codruța Ștefania a avut noroc, chiar dacă a primit o pedeapsă drastică, dacă ținem cont de faptul că un alt român, depistat cu trafic de droguri într-o țară asiatică (Malaezia), a primit o condamnare cu condamnare la moarte! Conform informațiilor noastre, Ognean Codruța Ștefania a locuit în zona Micro III, iar în anul 2014 era înregistrată cu datorii la bugetul administrației locale din Turda.

”Dispune recunoaşterea şi executarea pedepsei de 9 ani închisoare de către condamnata, OCŞ, stabilită prin sentinţa de către Tribunalul districtual din Tokyo în dosarul penal Gou(Wa) nr. 249/2012. Dispune transferarea persoanei condamnate, din Penitenciarul Tokyo într-un penitenciar din România în vederea continuării executării pedepsei de de 9 ani închisoare, sub condiţia respectării regulii specialităţii prevăzute de art.157 din Legea 302/2004. Dispune emiterea mandatului de executare a pedepsei în acest sens. Constată că la data de 8 ianuarie 2015 condamnata a început executarea pedepsei, iar prin hotărârea de condamnare s-a dispus deducerea perioadei arestului preventiv de 444 de zile. Deduce din pedeapsă timpul executat în continuare conform art. 73 C.pen. român, începând cu data de 8 ianuarie 2015, la zi”, se precizează în Hotărârea 36/2017, dată în Dosarul 91/33/2017, dată de Curtea de Apel Cluj.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2