marian morar
m install
nello construct

O nouă ”petardă” a habarniștilor de la T9: S-au bucurat degeaba că nu mai vin banii europeni! Contractul pentru 160 de milioane de euro e deja semnat!

zamblau eugen

Asociația T9 are un comportament obsesiv față de posibilitatea ca Turda să piardă fondurile europene, care ar ajuta la dezvoltarea localității. După ce ”jurnalistul de casă” al lor, Horea Hudrea, a lansat câteva ”petarde” jurnalistice, bucurându-se prea devreme că n-ar exista un document care stătea la baza unor finanțări, acum Asociația T9 lansează o nouă ”petardă”: proiectele de atragere a finanțărilor europene ar fi rămas în aer pentru că firma Romair Consulting ar fi intrat în insolvență! Fac tot ce pot să iasă în evidență! Cu prostia lor!

 

”Domnule Matei, cele 53 de proiecte scrise de Primăria Turda au ramas în aer?? Romair Consulting, firma aleasă de dvs pentru atragerea fondurilor europene la Turda a intrat în insolvență, conform deciziei Tribunalului Bucuresti din data de 29 ianuarie 2018?

Vă rugăm să informați cetățenii municipiului Turda și ai localităților incluse în “proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”, care este situatia firmei cu care ați semnat contractul de finanțare?

Confirm deciziei in Dosarul nr. 15057/3/2017 înregistrat la Tribunalul Bucuresti, la data de 29.01.2018 instanta a admis cererea de deschidere a procedurii insolvenței S.C. Romair Consulting S.R.L.”, menționează cei de la T9, la fel de excitați ca Horea Hudrea (dar și lipsiți de profesionalism!), atunci când acesta nu găsise un document online și a tras concluzia că nu există și că atragerea banilor europeni este în pericol.

Citește și:

Caz halucinant în presa locală: O nouă minciună lansată de jurnalistul Horea Hudrea! Care-i scopul manipulărilor?!

Practic, cu această postare, cei de la T9 demonstrează încă o dată că habar nu au despre nimic! iar demonstrația este foarte simplă:

– Compania de Apă Arieș SA sau Primăria Turda nu a semnat contracte de finanțare cu Romair Consulting, pentru că nu această firmă asigură finanțarea, ci Uniunea Europeană, printr-un organism intermediar stabilit în fiecare caz! Deci… nu e nimic în aer!

– Romair Consulting nu a fost firma ”pentru atragerea fondurilor europene la Turda”, pentru că dosarele de finanțare s-au depus de către administrația locală sau de entități subordonate! Aceasta este o informație elementară pe care o deține un nespecialist, atunci când e vorba de procedura atragerii fondurilor europene și părțile contractuale dintr-un astfel de proiect.

– Romair Consulting apare în relația cu Compania de Apă Arieș SA, în calitate de firmă câștigătoare a licitației pentru „asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”. Însă, asta era în anul 2014! Și era vorba despre ”pregătirea aplicației”. De atunci, firma respectivă și-a făcut treaba, a întocmit dosarul, iar în luna decembrie 2017 s-a semnat contractul de finanțare, care nu mai are nici o legătură cu Romair Consulting! Prostia de care dau dovadă cei de la T9 este monumentală!

(nu o să intru în detalii și explicații privind ceea ce înseamnă insolvența – cu reorganizare și ceea ce înseamnă falimentul, care sunt lucruri total distincte, pe care le știe orice om care și-a clădit și administrat o afacere corect – lucru pe care se pare că nimeni din T9 nu l-a realizat, neavând aceste cunoștințe elementare)

Citește și:

S-a semnat contractul de finanțare pentru cel mai important proiect din fonduri europene din zona Turda – Câmpia Turzii

Însă, dincolo de aceste explicații simple, pentru cei care au minim 10 clase și pot judeca cu propria minte (în mod clar, din această categorie îi exclud pe cei din T9, din motive evidente!), trebuie remarcat că este un nou ”atac” al bucuriei că s-ar putea pierde fondurile europene, că s-ar putea bloca accesarea banilor europeni de care Turda are nevoie pentru a se dezvolta. În ultimele zile, au fost mai multe ”atacuri” de acest gen, iar lucrurile nu se opresc aici, pentru că ele vor continua, poate și mai isteric, cu cât administrația locală este mai aproape de atragerea fondurilor respective, în urma muncii depuse în acest sens.

TurdaNews va dezvălui, în scurt timp, mecanismul unui grup organizat care nu-și dorește dezvoltarea Turzii și accesarea fondurilor europene. Unul dintre liderii grupului este un fost pușcăriaș, condamnat la vreo 20 de ani de închisoare în Germania, pentru 2 crime comise, susținut financiar de nașul său, care vrea să blocheze atragerea banilor europeni, pentru ca Turda să rămână subdezvoltată. În ultimul timp, activitatea acestui grup a intrat într-o stare colerico-impulsivă, după ce administrația turdeană este pe punctul de a atrage sume importante din fondurile europene, bani fără de care Turda nu se poate dezvolta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2