Live Video
 

maxiprest mai2018

Parchetul Turda, acuzat că a clasat un dosar, iar reclamantul rămâne ”cu copilul bătut și cu banii dați”!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un turdean acuză faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a clasat un dosar, intrumentat în urma unei plângeri depuse după ce fiul său a fost bătut în apropierea Școlii ”Avram Iancu” din Turda, motivând că el și-ar fi retras plângerea, lucru care nu ar fi adevărat!

 

Tatăl minorului M.R.C, în vârstă de 12 ani, a reclamat faptul că băiatul său a fost bătut în data de 18 septembrie 2017, în apropierea școlii ”Avram Iancu” din Turda, de doi băieți. Plângerea a fost depusă la data de 28 septembrie 2017, la Poliția Turda.

Procurorul Sas Anca-Raluca susține că dosarul s-a clasat în data de 6 noiembrie 2017, pe motiv că în data de 19 octombrie 2017 tatăl băiatului și-ar fi retras plângerea. Acesta, însă, neagă acest lucru! ”Eu nu mi-am retras plângerea!”, spune tatăl copilului.

Ba mai mult, odată cu primirea Ordonanței de clasare a dosarului, tatălui copilului bătut i s-a comunicat și faptul că... are de achitat cheltuielile judiciare! ”Adică, eu rămân și cu copilul bătut și cu banii luați!”, a concluzionat, indignat, turdeanul în cauză.

Totuși, el admite că atunci când a dat declarația ar fi menționat că nu vrea tragerea la răspundere penală a minorului care i-a agresat copilul, ci doar să fie sancționat cu o amendă contravențională. Din câte se pare, această precizare a sa ar fi stat la baza clasării dosarului penal, în condițiile în care el nu a mai dorit tragerea la răspundere penală a agresorului.

Foto: arhivă.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...