Azi:

Ora 19.00: Recital cameral, Cvartetul Transilvan (Biserica Ortodoxă Învierea Domnului, centru Câmpia Turzii).


SC GN Mureş Agrar Luna vă urează să aveţi parte de sărbători pascale fericite, alături de cei dragi!
Manager - Martin Trautwein

Anunţ

Vând sau închiriez spaţiu comercial în Piaţa nouă din Micro III, Turda. Informaţii la telefon: 

Economie

De azi s-au modificat tarifele de intrare la Salina Turda!

De azi, un bilet de intrare la Salina Turda este 20 de lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi copii.

În cazul abonamentelor, pentru minim 7 zile, tarifele de intrare zilnică sunt mai mici, respectiv 15 lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 8 lei pentru copii, elevi şi studenţi.

Tarifele de agrement în Salină au rămas nemodificate: 5 lei/persoană la roata mare (8 minute), 10 lei/persoană/30 de minute la terenul de minigolf, 10 lei/persoană la terenul de bowling, 10 lei/persoană la plimbarea cu barca, închirierea terenului de sport e 100 de lei/oră, închirierea amfiteatrului este 200 lei/oră, închirierea unei mese de tenis e 10 lei/oră, iar închirierea unei mese de biliard e 0,2 lei/minut.

Programul de funcţionare al Salinei este zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-17.00, cu intrare până la ora 15.00. Baza de tratament funcţionează zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00.
Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

ziare