Azi:

Ora 11.00: Primirea antrenorului echipei de handbal a Mexicului, Gheorhe Gruia (Primăria Turda).
Ora 11.00: Dezbaterea problematicii meseriei de dietetician, iniţiată de deputatul Mircea Irimie (sala mare a Primăriei Turda).
Ora 15.00: Ziua Mondială a Hepatitei, organizată de APAH-RO (intrarea în Salina Turda).
Ora 18.00: Handbal, meci amical. Potaissa Turda - Mexic (sala Bariţiu, Turda Nouă). Intrare liberă!

 

ANUNŢ:

Casă de vânzare în Turda, locuibilă imediat. Detalii AICI.

De azi s-au modificat tarifele de intrare la Salina Turda!

De azi, un bilet de intrare la Salina Turda este 20 de lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi copii.

În cazul abonamentelor, pentru minim 7 zile, tarifele de intrare zilnică sunt mai mici, respectiv 15 lei pentru adulţi, 12 lei pentru pensionari şi 8 lei pentru copii, elevi şi studenţi.

Tarifele de agrement în Salină au rămas nemodificate: 5 lei/persoană la roata mare (8 minute), 10 lei/persoană/30 de minute la terenul de minigolf, 10 lei/persoană la terenul de bowling, 10 lei/persoană la plimbarea cu barca, închirierea terenului de sport e 100 de lei/oră, închirierea amfiteatrului este 200 lei/oră, închirierea unei mese de tenis e 10 lei/oră, iar închirierea unei mese de biliard e 0,2 lei/minut.

Programul de funcţionare al Salinei este zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-17.00, cu intrare până la ora 15.00. Baza de tratament funcţionează zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00.

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

ziare