m install
petlinii
nello construct

Wizz Air oferă oportunități de angajare la Cluj

floris

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, face angajări pentru Cluj și București, unde are baze aeriene. 

Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviurilor la Hotel Angelo AirportHotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie.

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să vorbească şi scrie fluent în limba engleză, să ştie să înoate, să aibă experienţă în relaţia cu clienţii dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: