marian morar
m install
nello construct

Angajări la penitenciar

zamblau eugen
floris

Pentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul Gherla un număr de 7 de posturi vacante de agent în sectorul operativ

2 posturi de agent operativ – barbaţi;
5 posturi de agent operativ – femei;
Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse umane din cadrul Penitenciarului Gherla este 09 septembrie 2016, ora 15.00.

Persoanele interesate să îşi construiască un viitor sigur şi o carieră de succes în sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională pot accesa detalii despre condiţiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor pe link-ul:http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Gherla, ROMÂNIA, Loc. Gherla, Jud. Cluj, Str. A.Mureşanu, nr.4; Telefon: 0264-241683; int.116; E-mail: pgherla@anp.gov.ro.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul Iuliu Ciprian TOFAN, tel: 0264241683, 0741265787, fax 0264241332, e-mail: pgherla@anp.gov.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: