Live Video
 

O companie turdeană deține franciză pentru o multinațională de transporturi

Pall-ex este o rețea de distribuție mărfuri paletizate din Marea Britanie cât și din Europa. În fiecare zi peste 2000 de paleți sunt transportați prin intermediul acesteia oriunde în România, asta datorită faptului că în fiecare județ există un membru care deține franciza pe zona respectivă.

 

Până nu demult, pentru județele Cluj și Mureș franciza era deținută de companii din Cluj-Napoca și respectiv, Târgu-Mureș. Nivelul de marfă produs tranzitat în schimb dinspre și înspre Turda a impus ca o companie din zonă să intre în rețeaua Pall-ex.

Așadar, începând de acum, Transcrișan Logistic, o companie cu peste 25 de ani de activitate în domeniul transporturilor în Turda, va activa în rețeaua Pall-ex în orașele Turda, Câmpia Turzii, Luduș, Târnăveni precum și în zonele limitrofe.

Acestea sunt vești extraordinare pentru companiile care aduc sau duc marfă de la Turda. Având posibilitatea să negocieze direct cu o companie locală din această rețea internațională se traduce direct în costuri mai mici, atât pentru Pall-ex cât și pentru cei care lucrează cu Pall-ex prin intermediul Transcrișan Logistic.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 21 februarie, ora 15.30:

Fotbal, meci amical. Sticla Arieșul Turda - Metalurgistul Cugir.

Joi, 22 februarie, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. HC Vaslui - Potaissa Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...